Σελίδες

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ Ή ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ;

Μαλλον στην προκειμενη περιπτωση ειναι δυσκολο να το ξεχωρισεις.
Ειναι απιστευτο που μπορει να φτασει ο ανθρωπος προκειμενου να ικανοποιηση την αναγκη του για να κερδισει ευκολο χρημα και προσκαιρη δοξα.Ειναι ικανος να θυσιασει ακομα και το ιδιο του το παιδι.

Το χειροτερο ομως ειναι οτι τετοια γεγονοτα γινονται πρωτα θεματα!

Τι γινεται τελικα καποιοι απλα προσβαλουν την νοημοσυνη μας ή μηπως θελουν να την καλλιεργησουν ετσι ωστε να βρισκεται σε ενα ορισμενο επιπεδο;










Στον ''αέρα'' θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα DNA του 13χρονου ''πατέρα''


Στην τηλεόραση λέγεται ότι θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA το 13χρονο αγόρι από τη Μ. Βρετανία, που σόκαρε την κοινή γνώμη, όταν έγινε γνωστό ότι η 15χρονη κοπέλα του, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.


Αν τα αποτελέσματα βγουν θετικά, ο Άλφι Πάτεν θα αποδείξει περίτρανα σε όλους την πατρότητά του.


Η 15χρονη Σαντέλ έφερε στον κόσμο τη Μέισι Ροξάν σε κλινική του Σάσεξ την προηγούμενη εβδομάδα. Ο 13χρονος εμφανίστηκε στα Μέσα ως ο τυχερός πατέρας, αλλά δύο μέρες σχεδόν μετά, «ξεπήδησαν» άλλοι δύο έφηβοι «μνηστήρες», ισχυριζόμενοι ότι αυτοί είναι οι πατεράδες.


Έτσι, ο Άλφι και ο 45χρονος πατέρας του, που κατηγορείται ότι εκμεταλλεύεται οικονομικά την κατάσταση, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε εξέταση DNA, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν σε talk show μεγάλης τηλεθέασης, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star. Πάντως και η Σαντέλ υποστηρίζει ότι πατέρας του παιδιού της είναι ο Άλφι Πάτεν.



Εν τω μεταξύ, το κανάλι Channel 4 σχεδιάζει να κάνει την απίστευτη ιστορία του 13χρονου ντοκυμαντέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου