Σελίδες

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010



Σάββατο… έχω τελειώσει τη δουλειά έχω πάρει και τον απογευματινό μου ύπνο και κάθομαι ξαπλωμένος στον καναπέ και παλεύω με την βαρεμάρα μου βλέποντας ότι χαζό μπορεί να μου προσφέρει το κουτί της ηλιθιότητας χωρίς να καταλάβω μέσα στην αποβλάκωση μου ότι το βράδυ έχει κάνει για τα καλά την εμφανίσει του. Ξαφνικά από τον λήθαργο μου με ξυπνάει ο ήχος του κινητού μου. Είναι ο κολλητός μου που μου λέει ότι είναι κάτω από το σπίτι μου και να ετοιμαστώ γρήγορα να φύγουμε γιατί έχει «θέμα». Σηκώνομαι άρον άρον φοράω ότι ρούχο μυρίζει λιγότερο και την κάνω. Πάμε στο σπίτι του να ετοιμαστεί και αυτός και αφού έχουμε κάνει την απαραίτητη προθέρμανση με ένα-δυο ποτάκια ξεκινάμε για να αλωνίσουμε την νύχτα. Μου είπε ότι θέλει να πάμε σε ένα club-ακι (τυχαία φυσικά) γιατί, κάτι παίζει με μία γκόμενα. Ξενέρωσα λίγο γιατί δεν ήταν το καλύτερο μου να κυνηγώ γκόμενες βραδιάτικα αλλά έριξα νερό στο κρασί μου γιατί δεν μπορώ να του χαλάσω χατίρι. Όλο το ξενέρωμα όμως κράτησε μέχρι να φτάσουμε εκεί. Μπαίνοντας στο club εξεπλάγην με τον κόσμο που έπαιζε στο μαγαζί. Ήταν «πίτα» στις γυναίκες, κανονική μ…..νο-θύελλα. Αναλογία τουλάχιστον 5 προς 1!

-Ρε γαμώτω, σαν συναυλία του χατζηγιάννη είναι, του λέω, πως θα την βρούμε εδώ μέσα την γκόμενα;
-Έλα θα κάνουμε μία γύρα και θα δούμε….

Όπως καταλαβαίνετε τζίφος αφού γινόταν χαμός στο μαγαζί ,αλλά ακόμα ποιο δύσκολο ήταν να κοιτάς τις γκόμενες στο πρόσωπο, έτσι όπως ήταν ντυμένες
Αφού παιδευτήκαμε περίπου ένα τέταρτο και είδαμε ότι δεν γινόταν τίποτα, την πέσαμε στο μπαρ να ποιούμε ένα ποτάκι για να πνίξουμε τον πόνο του φίλου. Αυτό άρχισε να γίνεται σχετικά γρήγορα, μιας και είχε μπόλικο θέμα, γύρο μας για να ξεχαστούμε

Αμέσως ανοίξαμε κάποια ενεργά μέτωπα που «έπαιζαν» στην κοντινή περιοχή και ριχτήκαμε στο έργο της γκόμενο-κατάκτησης.

Μέσα στο πλήθος των γκόμενο-στόχων διέκρινα μια κοπέλα που ήταν κάτι παραπάνω από ενδιαφέρων και σκέφτηκα ότι αξίζει να μονοπωλήσει την σημαντικότητα της κυριότητας των στόχων. Είχε μακρύ μαλλί σπαστό, καστανόξανθο που έπεφτε στο πλάι τονίζοντας τα δυναμικά μάτια της και φωτίζοντας το πρόσωπο της φανερώνοντας την απαλή της επιδερμίδα. Κρατούσε το ποτό της με τέτοιο τρόπο, αποκαλύπτοντας τα μακριά και σέξι δάχτυλα της και είχε γενικά μία κίνηση, στο λάγνο σώμα της που δήλωνε πόσο ανεξάρτητη ήταν. Έπρεπε να κατακτηθεί.

Έτσι λοιπόν, κάνοντας τις απαραίτητες μανούβρες και ελιγμούς, δεν άργησα να βρεθώ σε θέση άμεσης βολής από τον «εχθρό» παρατάσσοντας όλα τα όπλα μου, απέναντι της (σφινάκια, λάγνο βλέμμα, γλυκανάλατη φωνή και γενικά όλο το ηλίθιο στυλ που παίρνουμε όταν κάνουμε καμάκι.) κάνοντας γνωστές τις προθέσεις μου.
Εκεί λοιπόν που είμαι έτοιμος να εξαπολύσω τις πρώτες μπούδρες μου, μου κάνει κάτι αιφνίδιους ελιγμούς η γκόμενα και αρχίζει τον χημικό πόλεμο.
-Εσύ δεν είσαι ο Τάδε Τάδε που δούλευες στο τάδε μέρος και έκανες παρέα με τον τάδε….
και να μην πολύλογο, ένα σωρό «τάδε» μου αράδιασε συνθέτοντας ένα μίνι βιογραφικό μου.
Κόλλησε ο εγκέφαλός μου. Όπα λέω… κάποιος μου κάνει πλάκα η ξαφνικά έγινα διάσημος και δεν το κατάλαβα.

Αλλά τα πράγματα μπαίνουν αμέσως σε μία τάξη

- Σε θυμάμαι από τότε…. αλλά εσύ αποκλείεται….. μου λέει γιατί ήμουν μικρούλα και δεν μου έδινες σημασία…. ( μετά από μερικά ποτά περνάει και σε βαθύτερες αποκαλύψεις)
- Ξέρεις μου άρεσες αλλά ντρεπόμουν να στο δείξω… Σου άφηνα όμως σημειώματα κάτω από το μπαρ κάθε φορά πριν έρθεις (αναφερόταν σε μία εποχή που δούλευα σε ένα καλοκαιρινό μπαράκι)
- ( ?????? σημειώματα…;;;; ποια σημειώματα…;;;;; ?????? τεσπα…)

Κοίτα, σκέφτηκα που ετοιμαζόμουν για σφοδρή μάχη και βρέθηκα σε ήδη κατεκτημένο έδαφος και το μόνο που μένει είναι να υπογραφτεί η συνθήκη, άνευ ορών παράδοσης! Τι δώρο μου έκανε ο θεός…!!!!

Ήθελα να πιάσω το φίλο μου και να τον φιλήσω, ο οποίος έχει μείνει μόνος στο μπαρ με το….. ποτό στο χέρι.

Όπως καταλαβαίνεται σαν τζέντλεμαν δεν μπορούσα να αφήσω σε κάποια κυρία την όποια ανεκπλήρωτη επιθυμία, όπως και να διευθετώ την κάθε εκκρεμότητα που έχω αφήσει στο παρελθών.

Ήταν μακρύ το βράδυ. Ακόμα έχω πονοκέφαλο….

Υ.Γ για να προλάβω κάποια σχόλια….
Ναι τελείωσε η αποχή και η νηστεία…..

10 σχόλια:

  1. Πάντως συμμφωνείς πως τα καλύτερα έρχονται εκεί που δε τα περιμένεις;

    (τα καλύτερα μαμήσια εννοω!!!)

    Πάντα τέτοια λοιπον!

    :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ακριβώς το έζησα πριν από ένα μήνα. Να μου αποκαλύτψει γυναίκα ότι με γούσταρε αλλα δεν την πλησίαζα! Όχι σε μπαράκι. Βέβαια δεν είχα την τύχη σου... μιας και ο χρόνος που πέρασε ήτανε πολύ και μεσολαβήσανε πολλά...

    Το συγκεκριμένο μαγαζί που βρίσκεται; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ (cou)coula...
    Ετσι... και οταν ειναι τετοιο δωρο απο τον θεο....

    @gaurakos...
    ο χρονος δεν εχει σημασια. εσυ πρεπει να κανεις αυτο που οφειλεις να κανεις και να μην αφηνεις εκρεμοτητες... Το ωραιο ειναι οτι δεν την θυμομουν καν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Geo, θυμάσαι το άσμα του Αλκίνοου; "Σαββάτο βράδυ να εύχεσαι, σαν πέσεις και κοιμάσαι, της Κυριακής τα όνειρα, ποτέ να μην θυμάσαι"
    http://www.youtube.com/watch?v=AFIlSZolkYQ
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    που ήθελες και νηστεία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ΗΩΣ...
    και εγω αυτο κανω, φροντιζω να τα ξεχναω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδες πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωή;;

    Καλά να περνας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντα τέτοια!Αρκεί να περνάς καλά...να περνάτε καλά...αλλά επειδή εγώ εσένα ξέρω...εσυ να περνάς και λίγο καλύτερα!!!χιχιχι!

    Φιλιά γείτονα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι είχες περίοδο αποχής και νηστείας?
    Απο τώρα μωρέ έχετε χρόνο μη βιάζεστε χαρείτε τώρα που τα'χετε στα πόδια σας!

    Σού'φεξε που λέμε εύγε πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα το ποσο γελασα δεν λεγετε! Σηκώνομαι άρον άρον φοράω ότι ρούχο μυρίζει λιγότερο και την κάνω-> δεν υπαρχει αυτο χαχαχαχα!!

    Να'σαι καλα! Να περνας τελεια.. Και η ξανθια τι κανει?

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή