Σελίδες

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Γεια σου Έλληνα τζαμπατζή!















Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα διόδια Λεπτοκαρυάς από την εθελοντική ομάδα δράσης Πιερίας.

















Αφού λοιπόν ενημερώθηκα για το σχετικό event είπα να φορέσω τη στολή του μέγα αγωνιστή και να πάω να δώσω και εγώ το αγωνιστικό μου παρόν ενάντια σε αυτήν την κατάντια που μαστίζει τον τόπο μας και ιδίως την Πιερία, μιας και σε εμάς οι νέοι σταθμοί διοδίων ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Για να καταλάβεις τι εννοώ, για να διασχίσεις το κομμάτι της εθνικής οδού που βρίσκεται στον Νομό Πιερία περνάς τέσσερις σταθμούς διοδίων.

















Έτσι λοιπόν και εγώ σαν εκκολαπτόμενος τζαμπατζής έβαλα πλώρη για το αγωνιστικό μέτωπο και με την κρυφή ελπίδα ότι όλο και κάποιο καλό γκομενάκι από τις τάξης της αριστεράς θα πετύχω εκεί . Το τερπνών μετά του ωφελίμου σκέφτηκα!
Όμως με την όρεξη έμεινα γιατί μάλλον δεν τα υπολόγισα καλά τα πράγματα αφού ο μέσος όρος ηλικίας πλησίαζε πάρα πολύ το βασικό target group του χάρου.
Όχι ότι δεν είχε και ποιο νέους αλλά τουλάχιστον απείχε πολύ από αυτό που θυμόμουν εγώ ότι γινόταν κάποτε σε τέτοιου είδους συγκεντρώσεις.
Δεν γαμεί…. Σκέφτηκα ….αφού ήρθα που ήρθα τουλάχιστον ας κάτσω να δηλώσω την αντίθεσή μου με όλη αυτήν την αδικία που γίνεται (όχι για τις γκόμενες αλλά για τα μετρά της κυβέρνησης)
Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η τρομοκρατία του κόσμου.
Ενώ τα νέα μέτρα δεν έχουν ψηφιστεί ακόμα (ξέρετε… για τα πρόστιμα που θα σου στέλνουν στο σπίτι εάν δεν πληρώσεις διόδια κτλ) και ενώ είχαμε ανοίξει τα διόδια, πολύς κόσμος σταματούσε να πληρώσει ή μας ρωτούσε φοβούμενος κατά τα λεγόμενα τους τι θα κάνουν εάν τους έρθει το πρόστιμο στο σπίτι.

















Βλέπεις ο Έλληνας μπορεί να είναι τζαμπατζής αλλά είναι και φιλότιμος και δεν του αρέσει να παρανομεί. Του αρέσει να αγωνίζεται ναι! αλλά όχι να παρανομεί όσο και αν περίτεχνα κάποιοι προσπαθούν να τον χτυπήσουν σε αυτήν την ευαισθησία του.
Αλλά αυτό είναι κυρίως και αυτό που με εξοργίζει. Το πόσο περίτεχνα γεμίζουν με ανοχές και τύψεις την προσπάθεια του απλού του Έλληνα να διαμαρτυρηθεί απέναντι σε όλη αυτήν την γαμημένη αδικία σε βάρος του. «Είσαι αναρχικός, είσαι τζαμπατζής, δεν έχεις εθνική συνείδηση….» και τα λένε ποιοι…;;;!!!! αυτοί που κλέβουν και σαπίζουν την χώρα δεκαετίες τώρα.
Μη χέσω βρε καρμίρη Έλληνα!!!!!!
Αλλά καλά σου τα λένε ότι είσαι τζαμπατζής !!!!! γιατί είσαι ψιλικατζής!!!!
Εσύ δεν πληρώνεις τα διόδια και τα εισιτήρια ενώ αυτοί δεν πληρώνουν τίποτα. Αντίθετα τους πληρώνουμε κιόλας. Μιλάμε για επιστήμονες!!!!!
Εσύ δεν «έφαγες» τίποτα. Και αν «έφαγες» και κανένα ψιλό ήταν ότι σε πετάξανε να φας από τις διάφορες επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις που έπαιρναν για την δική σου αναπτύξει.
Ενώ αυτοί ξεκοκαλίσανε τρισεκατομμύρια.
600 δις οι καταθέσεις των Ελλήνων στην Ελβετία!
Ποιανού είναι… δικά σου και δικά μου…;;;;
Τυχαίο δεν νομίζω…….

2 σχόλια:

  1. ελπιζω να εριξες καμια μουτζα και για μενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο μαλάκας είναι ο Ελληνας είναι μια συζήτηση που την κάνουμε διαρκώς εδώ μέσα αλλλά εκεί συνεχίζει να δίνει ρεσιτάλ!

    Χρόνια κορόιδο παιδί μου τώρα θα φτιάξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή