Σελίδες

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Σημεία των καιρών















Πολλά έχουν λεχθεί κατά καιρούς από τις γυναίκες για τους άντρες αλλά και από εμάς τους ίδιους πολλές φορές σε διάφορες εξάρσεις ειλικρινείας και αυτοκριτικής που μας πιάνει καμιά φορά, για την ηλίθια συμπεριφορά που επιδεικνύουμε κατά την προσπάθεια να πλησιάσουμε μια γυναίκα με απώτερο σκοπό να την ρίξουμε στο κρεβάτι.
Όχι πως σε άλλη περίπτωση τα καταφέρνουμε καλύτερα και δεν γινόμαστε γελοίοι.
Ιδίως όταν παίρνουμε αυτό το μελιστάλαχτο ύφος και κάνουμε και την φωνή μας όσο πιο γοητευτική μπορούμε νομίζοντας πως είμαστε ένα μίγμα από την γοητεία του son connery και το σεξαπίλ του brad pitt. Τέλος πάντων αυτό είναι άλλο θέμα.

Σήμερα όμως μπορούμε να πούμε ότι τα πράγματα αρχίζουν κάπως να αλλάζουν μίας και τον ρόλο του κυνηγού αρχίζει πλέων να τον οικειοποιείτε και η γυναίκα και δεν θα έλεγα με επιτυχία αν λάβουμε υπόψη ότι αφού τα κάνει μαντάρα ο άντρας που έχει χρόνια εμπειρία στην παπαρολογία πως θα μπορούσε η γυναίκα λοιπόν με εμφανή τα σημάδια της απειρίας να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Δεν λέω ότι δεν είσαστε ικανές αλλά πολύ απλά το ότι ο καθένας έχει το δικό του ρόλο σε αυτήν τη ζωή και σε αυτό το θέμα οι ρόλοι είναι πολύ ξεκάθαροι όπως πολύ επιτυχημένα το χαρακτήρισε ο Βίκτωρ Ουγκώ «Οι άνδρες κυνηγούν. Οι γυναίκες ψαρεύουν.»

Ξεκίνησα να κάνω αυτήν την ανάρτηση ορμώμενος από ένα γεγονός που συνέβη μέσα στην περασμένη εβδομάδα όταν μετά από μία συναυλία που είχαμε δώσει σε ένα μαγαζί και γνώρισα μια παρέα από κάτι κοπέλες.
Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και τα σφινάκια δίνανε και έπαιρναν δημιουργώντας τρελή κατάσταση.
Στην παρέα φυσικά αυτό που με τράβηξε ήταν μια ωραία κοπέλα, αντικειμενικά ίσως με ένα από τα ποιο ωραία κωλαράκια που έχω δει ποτέ.
Από τα όσα άρχισαν να εξελίσσονται δεν άργησε να δείχνει το πράγμα πως μάλλον υπήρχε, αυτό που λέμε χημεία μεταξύ μας.
Μετάφραση….;;;; όλα δλδ έδειχναν ότι θα γαμουσα!!!!!
Όλα στη αρχή καλά αλλά μόνο στην αρχή.
Όταν λοιπόν πέρασε η ώρα η κατά τα άλλα πολύ ωραία κοπέλα άρχισε να επιδεικνύει άκρος παραβατική (κατ εμέ για μια γυναίκα) συμπεριφορά. Άρχισε λοιπόν να μου την πέφτει απροκάλυπτα και χωρίς όρια και το κακό ήταν ότι το έκανε με μια μαγκιά και έναν τσαμπουκά που καταργεί κάθε θηλυκότητα.
Εδώ είναι και το άσχημο της υπόθεσης. Δεν είναι ότι νιώθω να με ευνουχίζεις με αυτήν την συμπεριφορά και άλλες τέτοιες ψυχολογικές μαλακίες αλλά πολύ απλά ότι παύεις να έχεις το ρόλο του θηλυκού και γκρεμίζεις την μαγεία που δημιουργείται.
Τέσπα, είπα και σκεφτικά πως το κωλαράκι είναι τόσο απίθανο που μπορείς να παραβλέψεις κάποια πράγματα.
Έτσι και έπραξα λοιπόν και ακολούθησα την παρέα στο σπίτι μίας από τις κοπέλες που πρότεινε, σε εμένα και στα παιδιά από το γκρουπ να πάμε να συνεχίσουμε εκεί όλοι μαζί.
Φτάσαμε εκεί λοιπόν και τα πράγματα άρχισαν να παρεκτρέπονται σε εκνευριστικό βαθμό, από την πλευρά της κοπέλας κάνοντας διάφορες χειρονομίες προς σε έμενα «φωνάζοντας» σχεδόν μπροστά σε όλο τον κόσμο (κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα) ότι σήμερα θα γαμηθει μαζί μου.
Δεν άντεξα άλλο, μου την έσπασε και με ξενέρωσε τελείως.
Είπαμε καλό μου κορίτσι να παίρνεις πρωτοβουλίες αλλά όχι και έτσι!
Και τις μαγκιές και τα εφετζιλίκια άφησε τα για την Τρούμπα.
Και τέλος θα πρέπει να ξέρεις πως, ακόμα και στη ζούγκλα το υγειές λιοντάρι κυνηγά την αντιλόπη και την τρώει… και πως μόνο τα άρρωστα και τα γέρικα λιοντάρια τρώνε ψοφίμια….
Αφού λοιπόν έφαγα το ξενέρωμα της χρονιάς και είδα πως αποκλείεται να λειτουργήσει το πράγμα φόρεσα το μπουφανάκι μου και την έκανα σαν κύριος αφήνοντας την με το μπουκάλι στο χέρι να το παίξει αν θέλει Τζούλια και πήγα για πατσά ακολουθώντας το ρητό που λέει «δεν γαμάς που δεν γαμάς δεν πας για κανα πατσά»

13 σχόλια:

  1. xaxaxaxa....λοιπόν αν και γυναίκα...δεν θα πάρω το μέρος της, απλά το μόνο που θα πω είναι οτι κάτι τέτοιες χαλάνε το όνομα....και κατ' εμέ...έπραξες άριστα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου τη δίνουν αυτές οι γυναίκες και θα την δικαιολογούσα μόνο, αν ήξερα ότι ήπιε όλο το Βόσπορο!!!

    Τα πράγματα στις σχέσεις είναι πολύ πιο απλά!Σε θέλω, με θέλεις θα τη βρούμε την άκρη στην πορεία.Δεν χρειάζονται παπαρολογίες, ούτε μεγάλα λόγια, ούτε υποσχέσεις της μιας βραδιάς!!!Βαρέθηκα το θέμα του κηνυγού και του ψαρά και της καλόγριας και του μάγκα και όλων αυτών των χαρακτηρισμών.

    Χαίρομαι, όταν γνωρίζω ανθρώπους που ξέρουν τί θέλουν και το διεκδικούν με όμορφο τρόπο, είτε είναι άντρες, είτε είναι γυναίκες!Ουφ!Η κουβένατα σηκώνει ουζοκατάσταση...χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @mairaki...
    δεν χαλανε μόνο το όνομα αλλα την μαγεία και την αξία του πράγματος κάνοντάς το φτηνό.

    @porcupine...
    δεν είναι μωρε τοσο ψυχρα τα πράγματα...
    θέλει και λίγο παιχνίδι το πράγμα. Λιγο φλερτ λίγο γαρνιτούρα ας πούμε και όχι σκετο κρεας μπαινει κρέας βγαινει.
    Οσο για τους χαρακτηρισμούς συμφωνώ. θα πρέπει απλά να είμαστε ο εαυτός μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακριβώς αυτό...το όνομα περιλαμβάνει και όλα τα γύρω συναισθήματα....έχουν παρεκτραπεί οι περισσότερες, κολλάνε τους υπόλοιπους....
    εγώ πάλι μένω πιστή στην παράδοση....ο άντρας είναι ο κυνηγός....ΤΕΛΟΣ!!!!
    porcupinaki...μια χαρά τα λές....και οκ μπορεί να συγχωρείς κάποιον που έχει πιεί όλο τον Βόσπορο....αλλά θα το ξανακάνει, είμαι σίγουρη γι αυτό....
    τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @mairaki...
    το οτι η γυναικα δεν ειναι κυνηγός δεν την υποβιβάζει ουτε και την κάνει θυραμα, αντιθέτος της δίνει έναν άλλον ρόλο εξίσου συμαντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μα σαφώς και δεν την υποβιβάζει...και θήραμα λέγεται μόνο στο παιχνίδι του έρωτα και της αγάπης...αλλιώς η γυναίκα γίνεται ακόμη πιο σκληρή και μαχήτρια και απο τον άντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτα παθαινεις οταν βιαζεσαι και κοιτας μονο το καλοσχηματισμενο κωλαρακι!

    Αντε, δε σε φοβαμαι! Πηγαινε στην επομενη!

    (ΥΓ Εχεις δικιο σε ολα, αλλά αλλά αλλά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε χάσει τελείως το μέτρο. Βλέπεις πλέον γυναίκες είτε στην κατηγορία που περιγράφεις, είτε στο άλλο άκρο, να το παίζουν δύσκολες και υπεράνω και μετά να γκρινιάζουν γιατί δε βρίσκουν άντρα.

    Από την άλλη, θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα, όταν κοιτάτε μόνο το κωλαρακι, συμπεριφορά του κώλου να περιμένετε.

    υγ παρ'το απόφαση, αγάπη. οι ροκ σταρς δεν είχαν ποτέ για groupies παρθένες. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @lali...
    xaxaxaxaxa!!!!!
    groupies...!!!!!
    νομιζω οτι η 10ετια του 80 και του 90 δεν θα ξαναέρθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή