Σελίδες

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ψέματα...ψέματα....ψέματα..!!!!!











Το ποσοστό του ψεύτη στην ιδιοσυγκρασία μου δεν νομίζω ότι ξεπερνά τα φυσιολογικά πλαίσια. Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι στα κατώτερα επίπεδα. Όχι ότι δεν λέω, αλλά τουλάχιστον ανήκω στην κατηγορία των συνειδητών ψευτών, όπως την ονομάζω. Θα πω ψέματα, δηλαδή, προκειμένου να εξαπατήσω κάποιον για ένα σκοπό, πχ να του πάρω λεφτά η να τον βάλω να κάνει κάτι για εμένα ή το αγαπημένο μου, να του κάνω κάποια φάρσα, σε αντίθεση με τους ασυνείδητους ψεύτες που λένε ψέματα χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγω και τις περισσότερες φορές μόνο και μόνο για να αναδείξουν τον εαυτό τους, κάτι που είναι πολύ ελεεινό κατ εμέ.

Το μεγάλο πρόβλημα όμως το αντιμετωπίζω με τις γυναίκες. Εκεί, ομολογώ ότι έχω πει τα ποιο πολλά και περίτεχνα ψέματα. Όχι όμως πέρα από τα επιτρεπτά όρια αλλά προκειμένου για να αποφύγω καταστάσεις και σαν μέτρο προστασίας στις διάφορες επιθυμίες αυτών για περεταίρω συνέχιση της οποιασδήποτε σχέσεις.
Με λίγα λόγια αναγκάστηκα…!!!!
Εντάξει… εντάξει… πλάκα κάνω δεν είμαι εντελώς αθώος αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι όλοι μας κάποια στιγμή φτάσαμε σε αυτό το σημείο.
Να μην αναφέρω το τι ψέμα έχω ακούσει εγώ από τις γυναίκες…!!!!
Μην ξεχνάμε πως σε αυτό το κομμάτι είστε πρωταθλήτριες.

Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό αλλά το ότι θεωρώ πως όλο αυτό μου άφησε μία κατάρα την οποία την πληρώνω, μάλλον δυσανάλογα με ότι έχω κάνει.

Μέσα σε όλη αυτήν την υπερδοσολογία ψέματος που έχουμε διαχειριστεί μπερδέψαμε λίγο τις έννοιες και δεν μπορούμε πλέων να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια όπως πρέπει. Όχι άδικα μιας και έχουμε ακούσει όλοι άπειρους παπάδες

Στην περίπτωσή μου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
Αν ρωτήσετε την οποιαδήποτε πρώην μου θα σας πει ότι την αγάπησα παρά πολύ και ότι υπήρξα τρελά ερωτευμένος με αυτήν και ότι ίσως ήταν και ή ΓΥΝΑΙΚΑ στην ζωή μου. Αλλά δεν προχώρησε το πράγμα διότι με απήγαγαν εξωγήινοι ή έχω μια ανίατη αρρώστια ή ότι έφυγα στο εξωτερικό για εγχείρηση αλλαγής φύλου και άλλα πολλά

Αν ρωτήσετε αυτές που είχα μόνο και μόνο για να ικανοποιώ τις όποιες σωματικές μου ανάγκες (για τον πούτσο δλδ) θα σας πουν ότι με λυπούνται γιατί με βλέπουν στον δρόμο και ξέρουν ότι ακόμα δεν ξεπέρασα τον μεγάλο μού έρωτα για αυτές.

Αν ρωτήσετε όμως αυτές που αγάπησα πραγματικά και που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και υπάρχουν ακόμα μέσα μου θα σας πουν ότι δεν τις αγάπησα και ότι έχουν παράπονα και ότι δεν υπήρξα ειλικρινείς μαζί τους και άλλες τέτοιες μαλακίες

Και ρωτάω τώρα εγώ, θέλεις δλδ να σε ταράξω στο ψέμα για να είμαστε ευτυχισμένοι;
Έχεις εντρυφήσει τόσο πολύ στο παραμύθι που πλέων έχεις αλλεργία στην αλήθεια;

Γιατί αν μου πεις ότι έχεις τόσο χαμηλή αυτό-εκτίμηση που δεν πιστεύεις ότι μπορεί κάποιος να σε αγαπήσει μάλλον δεν θα σε πιστέψω εγώ τώρα!

Μια απάντηση παρακαλώ….!!!!!!!!

(μήπως να γίνω gay να ησυχάσω…;;;;;)






6 σχόλια:

  1. Εγώ ένα ξέρω!!!Ό,τι κι αν κάνεις, όσο καλός ψεύτης κι αν είσαι (όχι εσύ, γενικά) κάποια στιγμή θα φανεί.Προτιμώ την αλήθεια κι ας πονάει.Περισσότερο πονάει η αλήθεια, όταν αργεί να κάνει την εμφανίσή της.Όλοι γουστάρουμε το παραμύθι.Το θέμα είναι ότι μεγαλώσαμε όμως...και το "κι εμείς καλύτερα", δεν φαντάζει πια μαγικό!!!

    Και γιατί βρε παιδί να γίνεις gay?Αυτοί δε λένε ψέμματα?χιχιχι!

    Καλό απόγευμα Πινόκιο!χχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @porcupine...
    Μα και εγω αυτο λεω... Αληθεια και παλι αληθεια αλλα οταν τη λεμε γιατι δεν την πιστευετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, τώρα τί να πω;Μάλλον έπεσες στην περίπτωση!Άλλο βέβαια δεν την πιστεύω την αληθεια σου κι άλλο δεν τη δέχομαι!!!
    Τότε μάλλον έχεις πρόβλημα!!!Δε θελω να σε τρομάξω, αλλά πρόσεχε;

    Χαχαχαχ!
    Φιλιά μωρέ!!!

    ΥΓ.Αντε να πιουμε εκεινο τον καφέ κάποια στιγμή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλήθεια είναι το καλύτερο,αλλά θέλει πολλά κότσια...

    Καλές αλήθειες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρόβλημά σου είναι που λένε ψέματά οι πρώην σου?
    Για τις νύν να σε κόβει οι πρώην έφυγαν πέρασαν και πήραν ότι τους άξιζε!

    Ολοι λίγο πολύ ένα ψεματάκι το λέμε έτσι ή αλλιώς.!

    Καλό σου βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοίτα, τα πράγματα είναι απλά. Οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν, οι άντρες δεν ξέρουν τι λενε και έτσι όλοι είναι ευτυχισμένοι!

    Γενικά καλό μου η αλήθεια είναι πολύ σκληρή. Γιατί απλούστατα καταρίπτει όλα τα σενάρια που έχει φτιάξει στο μυαλό του ο άλλος/άλλη. Το ιδανικό θα ήταν η αλήθεια να μπορούσε να ειπωθεί και να ακουστεί το ίδιο εύκολα. Και gay να γίνεις χλωμό το κόβω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή