Σελίδες

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Έκτακτο δελτίο......














Με κοινή απόφαση το Δ.Ν.Τ. και η κομισιόν επιτρέπει στην Ελλάδα, μετά από πρόταση της κυρίας Μέρκελ και μετά την καλή διαγωγή που έχουμε επιδείξει τους τελευταίους μήνες, την παύση της μη φυσιολογικής για την εποχή θερμοκρασία της χώρας μας, έτσι ώστε να μπορέσει να συμβαδίσει και αυτή σε κάτι με την υπόλοιπη Ευρώπη και να μπορέσουν και οι καημένοι οι Έλληνες να δούνε λίγο χειμώνα μπας και καταλάβουν Χριστούγεννα.

Χαρακτηριστικά ο κύριος blue eye (…τα αρχίδια μας κουνιούνται μιας και εγώ δεν έχω βυζιά όπως η Πετρούλα) δήλωσε:
«Οι Έλληνες έχουν δείξει των τελευταίο καιρό ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο γι’ αυτό πήραμε την απόφαση να σας δώσουμε λίγο χειμώνα μιας και πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα και επιβάλετε για το κλίμα των ημερών λίγο κρύο. Μάλιστα, αν συνεχιστεί αυτή η καλή διαγωγή δεν αποκλείεται να σας επιτρέψουμε κατά τόπους και κάποια, ορισμένη χιονόπτωση.»

Σύσσωμος ο πολιτικός κύκλος δέχτηκε με χαρά και ανακούφιση τα νέα μέτρα της τρόικας μιας και δεν θα χρειαστεί να τρέξει στο εξωτερικό για τις γιορτές αφού θα μπορεί να βρει αντίστοιχο κλίμα και στην Ελλάδα.

Για το θέμα ο Κύριος Μαζί τα Φάγαμε Αλλά Μόνο εγώ Πάχυνα είπε:
«Εμείς όπως είναι φυσικό δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα, Θα πηγαίναμε στο Εξωτερικό για τις γιορτές απλά το μόνο που θα άλλαξε θα ήταν ότι λόγω περικοπών αυτό θα γινόταν με δικά μας έξοδα και αυτό μας ξίνιζε λίγο. Ευτυχώς τώρα όλο και σε κάποια περιφέρεια που έχουμε δικό μας δήμαρχο θα χιονίσει και θα μας φιλοξενήσει οπότε πάλι στο τζάμπα θα την βγάλουμε»

Όπως ήταν φυσικό όλη Ελλάδα άρχισε τις προετοιμασίες για να υποδεχτεί τις νέες αλλαγές με τα κανάλια να έχουν αρχίσει ήδη τις κινδυνολογίες για το επικείμενο κρύο που θα έρθει κάνοντας ρεπορτάζ για την επικίνδυνη, τρομερή και πρωτοφανή χιονόπτωση των 10 πόντων που πρόκειται να ρίξει στην Φλώρινα, ενώ οι πρατηριούχοι καυσίμων ανέβασαν την τιμή του πετρελαίου πετυχαίνοντας νέο ρεκόρ χρόνου αντίδρασης στην αύξηση του.

Ο κύριος Τζεφ μινέικο Γιωργάκης Παπαντρέου, χαιρέτησε με την σειρά του τις αντιδράσεις των παραπάνω κλάδων λέγοντας, όπως μας αποκαλύπτουν άτομα του στενού του κύκλου, πως, όπως τους είπε σε μία συνάντηση στους διαδρόμους Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες ο Γάλλος επικεφαλής του Δ.Ν.Τ, πρέπει να έχουμε τον νου μας να μην χαλαρώσουμε και πολύ με το κλίμα των ημέρων διότι αν παρατηρηθεί κάτι τέτοιο τότε η τρόικα θα άρει χωρίς καμία προειδοποίηση τα μέτρα και όχι Χριστούγεννα δεν θα κάνουμε αλλά θα μας στείλουν τέτοιον καύσωνα που αντί για έλατα θα στολίζουμε μπανανιές στο Όλυμπο.

Εεεεεερε γλέντιααα!!!!!!!!

Να και η απάντηση του Ελληνικού λαού!









6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραιο ρε συ....
    εσυ το εγραψες ;;;;;

    χαχαχα

    δεν κανει κρυο στην Ελλάδα....τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κατέβει και το χαμηλό στη χώρα μας εκεί είναι που θα τα "δούμε όλα" γιατί είμαστε πανέτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε με κάθε μέσο λέμε.

    Τώρα και με τις μετατάξεις θα βλέπουμε πυροσβέστες με στρίγκ που θα'ναι νοσοκόμες απ'το ΕΣΥ :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @coula..
    ναι ρε κοριτσι μου...
    Οταν θελω γράφω ωραια πράγματα, μη κοιτας που βαριέμαι..

    Η ΗΩ που ειναι ρε συ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @zoyzoy...
    φαινεται πως είμαστε ετοιμοι αλλα και ικανοι να αντεξουμε πολλα ακόμα.., το κακο, όμως είναι οτι το ξέρουν και αυτοί αυτο το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξες, το γαϊδούρι όσο το ζέβεις τόσο πιο πολύ αντέχει. Μέχρι να δώσει μια περιποιημένη κλοτσιά βεβαια.

    Ρε συ γράφεις πολύ ωραία...και εντός και εκτός κάμερας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αναζωογονητικό, αν μη τι άλλο!
    την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή